Verlofperiode: 18/06/2018 t.e.m. 25/06/2018

  16-06-2018  

Bestellingen:   Worden tijdens deze periode verwerkt maar aflevering of verzending zal gebeuren vanaf 26/06/2018 E-mails:   Met eventueel enige vertraging zullen alle e-mails tijdens de verlofperiode beantwoord worden. Telefonisch contact:   Zal niet mogelijk zijn tijdens de verlofperiode. Extra korting op tal van wielsets tijdens de vakantieperiode!

Lees meer

CarboTim Disc wielen nu ook met centerlock verkrijgbaar

  10-05-2018  

De CarboTim disc wielen zijn vanaf nu ook verkrijgbaar in centerlock schijfbevestiging. Zo hebben onze klanten de keuze tussen centerlock of 6-gaats.

Lees meer

Extra korting op een groepsaankoop van wielen

  17-04-2017  

Vanaf vandaag is er een extra korting en gratis verzending bij het aankopen van wielsets voor een bedrag boven de 2000 euro. De extra korting is 5% en toe te voegen in de winkelwagen onder ' Actie- of kortingsbon ' De in te vullen kortingscode: groepsaankoop

Lees meer

CarboTim DT Swiss wielen!

  23-02-2017  

Vanaf nu zijn onze CarboTim velgen ook combineerbaar met een DT Swiss naafset en spaakset. Bij de naven heb je de keuze tussen DT Swiss 240S of 350. De spaken kunnen dan weer verkregen worden in DT Swiss Revolution en DT Swiss Aerolite. De CarboTim velg die we hiermee combineren is de U-shape Tubeless Ready velg en dit zowel in de standaard en HTG uitvoering.

Lees meer

Nieuwe CarboTim wielsets met net dat tikkeltje meer

  23-12-2016  

Onze V-shape en U-shape velgen bewijzen al jaren hun degelijkheid en toch kunnen we jullie sinds vandaag, met enige trots de nieuwe U-shape HTG velg voorstellen. Deze velg, ontwikkeld voor de echte professionals is op alle terreinen en in alle omstandigheden inzetbaar. De opbouw van de velgen blijven we uiteraard doen met onze vertrouwde naven en spaken

Lees meer

CarboTim Frame

  25-07-2016  

Vanaf nu hebben wij ook een CarboTim Frame in ons gamma. Naast dit frame zijn ook alle bijhorende onderdelen verkrijgbaar. Met onder andere een zadel, zadelpen, stuur, ....

Lees meer

Tubeless-ready velgen/wielen binnenkort beschikbaar

  21-11-2015  

De nieuwe tubeless-ready velgen zullen binnenkort in ons gamma komen en op termijn onze standaard clincher versie vervangen. Dit zowel voor de 23mm en 25mm breedte.  

Lees meer

Full Carbon Disc Brake wielsets vanaf nu ook verkrijgbaar bij CarboTim

  22-10-2015  

Onze nieuwe wielsets voor schijfremmen zijn sinds vandaag verkrijgbaar via deze webshop. Op dit ogenblik is enkel de 50 mm clincher via de website te bestellen. Andere uitvoeringen volgen later.  Interesse in een andere velghoogte of tube versie? Stuur me alvast een e-mail.  

Lees meer

Nieuwe 30 mm clincher wielset: De ideale oplossing voor de jeugdwielrenner!

  20-10-2015  

Sinds vandaag hebben we een nieuwe betaalbare full carbon wielset in ons gamma die voldoet aan de jeugdreglementering Wielerbond Vlaanderen. Naast ons 24 mm wielsets is deze dus ook geschikt voor het jeugdwielrennen. Deze wielset bestaat uit een nieuw type velg met breedte 23 mm en is U-vormig. Verder zijn dezelfde mogelijkheden beschikbaar qua spaken, naven en nippels. Jeugdreglementering Wielerbond Vlaanderen (2015): Enkel wielen met minimum 16 spaken en een velghoogte van max. 30 mm mogen gebruikt worden (inclusief remvlak) tijdens proeven voor miniemen, aspiranten en nieuwelingen in alle disciplines (MTB, VELD, PISTE, WEG, TIJDRIJDEN).

Lees meer

Nieuwe naven (Novatec) en spaken (CNspoke) in ons gamma.

  01-09-2015  

Naast onze huidige CarboTim naven is het vanaf nu ook mogelijk om uw wielen te laten spaken met Novatec naven. De CarboTim naafsets blijven beschikbaar met industriële en Keramische lagers. De Novatec naven zijn voorzien van industriële lagers van topkwaliteit. Daarnaast hebben we ook een extra optie bij de spaken. De wielsets kunnen vanaf nu ook voorzien worden van de CNspoke 424.  Al deze onderdelen zijn ook los verkrijgbaar.

Lees meer

U-profiel velgen breedte 25mm met nieuwe bestickering

  07-07-2014  

Lees meer

CarboTim wielen vanaf nu ook verkrijgbaar met wielstickers

  11-04-2013  

Lees meer

Ex-wereldkampioen Niels Albert vindt de weg naar CarboTim

  29-10-2012  

Niemand minder dan wereldkampioen cyclocross Niels Albert test en traint voortaan ook met CarboTim wielen. Daags na de schitterende overwinning van de wereldbeker verldrijden in het Tsjechische Plzen hadden wij een afspraak bij Niels Albert thuis om hem de laatste nieuwe CarboTim wielsets te overhandigen.

Lees meer